top of page

Bach Bloesem

Durf te stralen!  Je eigen Bachbloesem mix kan je hierbij helpen om nog meer in je

kracht te komen te staan. Hoe en wat lees je hieronder;

Wat is Bach bloesem therapie?

Bach bloesems zijn bloemenessenties, welke de levenskracht van de bloesem bevatten. De bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Het is een 100% natuurlijke behandeling die zich richt op gevoelens van emotionele blokkades. 

De bach bloesems helpen je evenwichtiger te leven en waardoor je ook lekkerder in je vel komt te zitten. Wie wil dit nou niet!

Bach bloesem therapie richt zich dus op het vinden van je evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau. Waar het nu om draait is om je bewust te laten worden van, en beter leren omgaan met de emoties en gevoelens die jou in de weg staan in je dagelijkse leven of van het proces waar je op dat moment in zit.

Het is een ondersteunde therapie, die je kan helpen bij klachten zoals;

  • onzekerheid

  • verdriet

  • innerlijke onrust

  • faalangst of andere emotionele schommelingen.

 

Bach Bloesem 

Consultduur: 30 minuten 

Tarief: 35 euro

inclusief een  persoonlijk samengesteld Bach Bloesem flesje (30ml)

In combinatie met een andere behandeling is het tarief van een bach bloesem therepie 20 euro (ook inclusief flesje)

De bachbloesem therapie bestaat uit een combinatie van druppels van verschillende bloemenessenties, die samengesteld zullen worden door jouw en mij samen.  De remedie neem je gedurende een periode viermaal daags of meer, als je dat zo voelt, in. Je druppelt de bachbloesems op je tong en laat dit even smelten voor je gaat drinken of eten.

Het mooie is dus dat je jezelf geneest door terug te keren naar je harmonie en eenheid vanuit je verbondenheid met je innerlijke liefdesbron. De Bach bloesems kunnen veilig naast iedere andere geneeswijze en met andere geneesmiddelen gebruikt worden.

 

Ik kan Bach bloesems toepassen in mijn praktijk, ter ondersteuning van een behandeling waar je op dat moment mee bezig bent. Maar ik kan ook de bloesems als behandeling op zich toepassen.

Meer weten over wie Edward Bach is en hoe hij op de Bach bloesems is gekomen kun je hier vinden; www.bachbloesems.nl

bottom of page