top of page

vr 17 mrt

|

Haarlem

Aura healing gongbad

Laat het negatieve van je af glijden en je laat jezelf op door de helende klanken van de gong.

Aura healing gongbad
Aura healing gongbad

Tijd & Locatie

17 mrt 2023, 20:00 – 21:30

Haarlem, Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem, Nederland

Meer informatie

Laten we met deze gongbad ons "schoonbaden" door middel van het negatieve van ons af te laten glijden. En laten we dan ons elektromagnetische veld (aura) zo helder en glanzend maken dat we uit onze neerwaartse spiraal breken om ons zo verheven en geweldig te voelen dat we in ons eigen gezelschap willen zijn en dat anderen zich voelen heerlijk om bij ons in de buurt te zijn.

Wat de gong voor je doet; Bij een gongbad baad je je in een zee van klanken. Je wordt als het ware energetisch schoongewassen. De klanken die gemaakt worden door de gong zetten je cellen in beweging en hierdoor kun je loslaten. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest.

Tijdens de sessie is het mogelijk dat je ongemak ervaart of het geluid als hard of veel ervaart. Het is een teken dat er iets in beweging komt, je onbewuste weerstand laat van zich horen.

Een gongbad is er voor iedereen vanaf 7 jaar en van ziek tot gezond. Het is een diepe ervaring die nog lang na resoneert. Je kunt een gongbad zo vaak doen als je wilt.

Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk. Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen.

Je hoeft geen ervaring te hebben een open mind is voldoende.

Praktisch;

GONGBAD Na de korte yoga oefeningen maak je klaar om de 'gongbad' te ontvangen, dat je liggend ondergaat. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

KUNDALINI YOGA Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga. Een combinatie van oefeningen en meditatie, inspanning en ontspanning, klank en stilte.

PRAKTISCH Inloop: 19:45 uur Start: 20:00 uur Einde: 21:30 uur en daarna thee voor wie wil.

Aanmelden stephanieselhorst@hotmail.com / touchedbyinfinity.com / 0646706439 (Stephanie Selhorst)

Kosten €20 incl thee met iets lekkers

Deel dit evenement

bottom of page