top of page

vr 19 mei

|

Yoga Studio BE

Healing & Breath & Sound

Ervaar de kracht van je adem! Kom in verbinding! En heel!

Healing & Breath  & Sound
Healing & Breath  & Sound

Tijd & Locatie

19 mei 2023, 20:00 – 21:30

Yoga Studio BE, Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem, Nederland

Meer informatie

Voel je je niet zo goed? Misschien moet je gewoon even ademen, maar niet gewoon ademhalen natuurlijk maar met al je bewust zijn. Om de gong nog meer zijn werk te laten doen, zullen we met een serie ademhalings oefeningen aan de slag gaan om dieper naar je kern te gaan. Wat wil ik nu echt? Wie ben ik? Wat wil ik zijn?

Wat de gong doet: Bij een gongbad baad je je in een zee van klanken. Je wordt als het ware energetisch schoongewassen. De klanken die gemaakt worden door de gong zetten je cellen in beweging en hierdoor kun je loslaten. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest. Tijdens de sessie is het mogelijk dat je ongemak ervaart of het geluid als hard of veel ervaart. Het is een teken dat er iets in beweging komt, je onbewuste weerstand laat van zich horen.

Een gongbad is er voor iedereen vanaf 7 jaar en van ziek tot gezond. Het is een diepe ervaring die nog lang na resoneert. Je kunt een gongbad zo vaak doen als je wilt.

Vooraf gaat aan het gongbad zullen we wat krachtige kundalini yoga oefeneingen doen. Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk. Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen.

Je hoeft geen ervaring te hebben een open mind is voldoende.

Praktisch;

GONGBAD Na de korte yoga oefeningen maak je klaar om de 'gongbad' te ontvangen, dat je liggend ondergaat. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

KUNDALINI YOGA Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga. Een combinatie van oefeningen en meditatie, inspanning en ontspanning, klank en stilte.

PRAKTISCH

Inloop: 19:45 uur Start: 20:00 uur 

Einde: 21:30 uur en daarna thee voor wie wil.

Aanmelden touchedbyinfinity@gmail.com Stephanie Selhorst

www.touchedbyinfinity.com

Kosten;  €20 incl thee met iets lekkers

Deel dit evenement

bottom of page