top of page

vr 14 apr

|

Yoga Studio BE

Kundalini Yoga en Gongbad

Ervaar de helende klanken van de gong en laat los wat je op dit moment niet meer dient.

Kundalini Yoga en Gongbad
Kundalini Yoga en Gongbad

Tijd & Locatie

14 apr 2023, 20:00 – 21:30

Yoga Studio BE, Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem, Nederland

Meer informatie

Ben je er klaar voor om dingen los te laten die niet meer voor jou dienen op dit moment? Kom dan en ervaar de krachtige trilling van de gong.  De gong trilt letterlijk je trauma's los uit je lijf en vernieuwd je met verfrissende levensenergie.

Wat de gong doet: Bij een gongbad baad je je in een zee van klanken. Je wordt als het ware energetisch schoongewassen. De klanken die gemaakt worden door de gong zetten je cellen in beweging en hierdoor kun je loslaten. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest. Tijdens de sessie is het mogelijk dat je ongemak ervaart of het geluid als hard of veel ervaart. Het is een teken dat er iets in beweging komt, je onbewuste weerstand laat van zich horen.

Een gongbad is er voor iedereen vanaf 7 jaar en van ziek tot gezond. Het is een diepe ervaring die nog lang na resoneert. Je kunt een gongbad zo vaak doen als je wilt.

Vooraf gaat aan het gongbad zullen we wat krachtige kundalini yoga oefeneingen doen. Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk. Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen.

Je hoeft geen ervaring te hebben een open mind is voldoende.

Praktisch;

GONGBAD Na de korte yoga oefeningen maak je klaar om de 'gongbad' te ontvangen, dat je liggend ondergaat. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

KUNDALINI YOGA Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga. Een combinatie van oefeningen en meditatie, inspanning en ontspanning, klank en stilte.

PRAKTISCH

Inloop: 19:45 uur Start: 20:00 uur 

Einde: 21:30 uur en daarna thee voor wie wil.

Aanmelden touchedbyinfinity@gmail.com Stephanie Selhorst

www.touchedbyinfinity.com

Kosten;  €20 incl thee met iets lekkers

Deel dit evenement

bottom of page