top of page

vr 31 mrt

|

Haarlem

Relaxation Gongbad met eventueel een Tarot reading

Relaxation Gongbad met eventueel een Tarot reading
Relaxation Gongbad met eventueel een Tarot reading

Tijd & Locatie

31 mrt 2023, 20:00 – 21:30

Haarlem, Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem, Nederland

Meer informatie

Even een momentje voor jezelf, kom en ervaar de gong en doe jezelf dan ook een cadeau met een tarot reading.

Tijdens deze Tarot reading mag je een vraag stellen en kijken we naar het verleden, het heden en de toekomst van het vraagstuk. Door naar de kaarten te kijken ga je vanzelf uit je hoofd en naar je intuïtie.

Wat de gong doet: Bij een gongbad baad je je in een zee van klanken. Je wordt als het ware energetisch schoongewassen. De klanken die gemaakt worden door de gong zetten je cellen in beweging en hierdoor kun je loslaten. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest. Tijdens de sessie is het mogelijk dat je ongemak ervaart of het geluid als hard of veel ervaart. Het is een teken dat er iets in beweging komt, je onbewuste weerstand laat van zich horen.

Een gongbad is er voor iedereen vanaf 7 jaar en van ziek tot gezond. Het is een diepe ervaring die nog lang na resoneert. Je kunt een gongbad zo vaak doen als je wilt.

Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk. Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen.

Je hoeft geen ervaring te hebben een open mind is voldoende.

Praktisch;

GONGBAD Na de korte yoga oefeningen maak je klaar om de 'gongbad' te ontvangen, dat je liggend ondergaat. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

KUNDALINI YOGA Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga. Een combinatie van oefeningen en meditatie, inspanning en ontspanning, klank en stilte.

PRAKTISCH Inloop: 19:45 uur Start: 20:00 uur Einde: 21:30 uur en daarna thee voor wie wil.

Aanmelden touchedbyinfinity@gmail.com Stephanie Selhorst

www.touchedbyinfinity.com

Kosten; Voor alleen gongbad €20 incl thee met iets lekkers

Gongbad met Tarot reading 15 min) €35 incl thee met iets lekkers

Astrid zal de Tarot reading doen. Deze zal voor het gongbad of erna plaats vinden.

@tarot_flow_readings • Instagram-foto's en -video's

Deel dit evenement

bottom of page