top of page

za 29 apr

|

Amsterdam

Spiritual Experience Event (2e Editie)

Yes!! Hier sta ik ook vandaag (stand nummer 27) en geef ook nog een korte sessie (gratis) met de gong van 13.45 - 14.15u. Zie ik je daar?

Spiritual Experience Event (2e Editie)
Spiritual Experience Event (2e Editie)

Tijd & Locatie

29 apr 2023, 11:00 – 18:00

Amsterdam, Dokter Meurerlaan 7, 1067 SM Amsterdam, Nederland

Meer informatie

Hey lieve mensen,

Wij mogen met volle trost aankondigen dat wij op 29 April het meest liefdevolste spirituele evenement van Nederland in het Sportcentrum Ookmeer mogen gaan organiseren!

Om 11:30 ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze gratis drumcirkel openingsceremonie. De grooste spirituele beurs van Amsterdam is van 12:00 t/m 18:00 te bezoeken.

Er zijn genoeg plekken om gratis voor de deur of in de buurt te kunnen parkeren, ook is het goed te bereiken met het OV. Bij binnenkomst ontvangt u een liefdevolle edelsteen. Wil je ook een goodie bag ontvangen? Wees er dan vroeg bij want op = op!

Na groot succes van onze vorige beurs hebben wij ervoor gekozen om nog meer uit te breiden. Het evenement zal bestaan uit meer dan 150 standhouders. Er zijn genoeg keuzes uit verschillende soorten ceremonies, workshops en lezingen. Het evenement staat in het teken van eenheid en liefde.

Op het evenement hebben wij een verdeling gemaakt tussen verkoop-, behandel en consult standhouders. De verkoopstands hebben een heel groot (verschillend) assortiment wat te maken heeft met alternatieve geneeswijze. De behandelaars bieden specifieke geneesmethodes aan waar zij zich jarenlang in hebben verdiept. De consult stands zijn er om u meer inzicht te geven over de verschillende vragen die je graag beantwoordt wil hebben.

Bij ons vorig evenement gaf iedereen aan dat er een fijne, rustgevende en liefdevolle energie te voelen was. Dit keer zorgen wij ervoor dat deze energie nog meer aanwezig is met een extra vleugje 'spirit connectie'.

Wil je meer informatie over wie er allemaal komen te staan als (verkoop-, behandel en consult) standhouders en welke ceremonies / workshops / lezingen er allemaal gegeven worden? Volg dan deze groep want in de maand April worden er nieuwe mensen en ceremonies/workshops/lezingen bekend gemaakt!

Wil je alvast een kaartje voor jou en je vrienden/vriendinnen kopen? Of wil je niet missen dat er een ceremonie of workshop 100% is uitverkocht? Dat kan zeker! Vanaf 1 April beginnen wij met de speciale pre-sale van de tickets.

Klik dan op de ticket-link in de bio en verzilver jou plek gegarandeerd.

Met spirituele groet, Team @Spiritual Experience & @shaman Mother Mother

Deel dit evenement

bottom of page