top of page

zo 04 jun

|

Yoga Studio BE

Volle maan Gongbad

Volle maan staat in het teken van BLOEI. Wat is jou intentie? Wat wil jij laten bloeien?

Volle maan Gongbad
Volle maan Gongbad

Tijd & Locatie

04 jun 2023, 19:30 – 21:00

Yoga Studio BE, Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem, Nederland

Meer informatie

De volle maan zal ons tijdens dit ligconcert vergezellen. Elke volle maan heeft een unieke energie waaraan betekenis gegeven kan worden. Uiteindelijk ben jij diegene die het beste kan interpreteren wat het voor jou betekent. De volle maan op 4 Juni staat voor BLOEI. Dit thema kan je eventueel meenemen in je intentie tijdens deze klankreis.

Wanneer je in deze magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de wezenlijke stilte, die je in essentie bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super-geleidend en super-regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en je weer thuis komt in ‘de Stilte’.

Vooraf gaat aan het gongbad zullen we wat krachtige kundalini yoga oefeneingen doen. Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk. Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen.

Je hoeft geen ervaring te hebben een open mind is voldoende.

Praktisch;

GONGBAD Na de korte yoga oefeningen maak je klaar om de 'gongbad' te ontvangen, dat je liggend ondergaat. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

KUNDALINI YOGA Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga. Een combinatie van oefeningen en meditatie, inspanning en ontspanning, klank en stilte.

PRAKTISCH

Inloop: 19:45 uur Start: 20:00 uur 

Einde: 21:30 uur en daarna thee voor wie wil.

Aanmelden touchedbyinfinity@gmail.com Stephanie Selhorst

www.touchedbyinfinity.com

Kosten;  €20 incl thee met iets lekkers

Deel dit evenement

bottom of page