top of page

Meridiaan massage

Laat je energie weer stromen!

Heb je af en toe het gevoel dat je jezelf in de weg zit of dat je een en al “hoofd” bent?

Dan is een meridiaan massage een heerlijke manier om je energie weer te laten circuleren en je hele lijf weer te voelen.

Het is een zachte massage vorm; met brede, langzame strijken worden de globale lijnen van je meridianen (energiebanen) aangeraakt en aangemoedigd weer met de stroom mee te gaan. Doormiddel van deze massage kun je je bewust worden hoe jou energiestroom op dit moment is. Ook kan het voorkomen dat er tijdens de massage verschillende gevoelens en/of emoties naar boven komen zoals kou warmte of bepaalde herinneringen. Uiteindelijk zul je je weer als herboren voelen. Deze massage werkt zeer ontspannend, rustgevend en brengt je weer in balans.

Om nog een diepere dimensie aan de massage te geven, vraag ik je een persoonlijke etherische olie uit te kiezen. De etherische olie zal ik toevoegen aan de 100% natuurlijke amandel olie waarmee ik je masseer.

De etherische olie geeft je ook een boodschap mee welke ook weer door werkt in het lichaam, psyché en ziel. Door de etherische olie te gebruiken in combinatie met massage maakt het hele genezingsproces tot één geheel.

 

 

Meridiaan massage 

Consultduur: ca 60 minuten 

Tarief:  77 euro 

Wat zijn meridianen?

Meridianen zijn symmetrische energiebanen in het lichaam, die van je kruin tot in de puntjes van je vingers en tenen lopen. Door heel het lichaam liggen vele meridianen die samen een compleet netwerk vormen. De belangrijkste functie van dit netwerk is het vrijelijk laten stromen van de levensenergie ook wel genaamd Qi. De meridianenleer is afkomstig uit de oosterse gezondheidsleer.

bottom of page