top of page

Reïncarnatietherapie 

Reïncarnatietherapie / Inverse wave

bestaat uit 3 sessies

tussen de eerste en derde sessie zit uiterlijk 2 weken.  

Lengte consult duurt 240 minuten

verdeeld over drie afspraken 

Totaal tarief voor 3 afspraken €180,-

 

Voor meer informatie en neem contact met mij op 

 

“De Cirkel Doorbreken”

 

Reïncarnatietherapie ook wel Inverse Wave therapie genoemd is een helende behandeling waarbij ik samen met jou terug ga naar de oorsprong. Soms loop je steeds tegen dezelfde patronen/overtuigingen aan. Je lichaam mag herinneren, voelen, waarnemen en neutraliseren. Weten is helen.

Reïncarnatietherapie is een methode geïnspireerd op de Spirituele psychologie van Steve Rother. Het is een multidimensionale helingsmethode en je gaat terug naar de oorsprong van hetgeen je wilt veranderen.
Het kan zijn dat dit in het begin van dit leven of in een vorig leven ligt.
Je onderzoekt, lost het op en je verandert.
Er wordt gebruik gemaakt van woorden, aanraking en vibratie (stemvorken).

Alles in het universum bestaat en ontstaat uit geluidstrillingen, geluidsgolven.  Sommige golven kunnen een negatieve uitwerking op ons hebben, ze halen ons uit onze kracht.
De Reïncarnatietherapie (Inverse Wave therapie) is uitermate geschikt voor klachten gerelateerd aan fobieën, angsten, gewoontes, boosheid, of elk ander negatief ervaren gedrag of emotie. Ook bij lichamelijke klachten kan deze therapie worden ingezet.
Inverse Wave geeft je handvatten om de energie achter deze patronen los te laten en om meester te worden van je energie matrix (terugkerend patroon).
Het is een middel om negatieve dingen te veranderen, dingen waar je nu in dit leven last van hebt en om je eigen leven weer in handen te nemen.
Er ontstaat een nieuwe situatie waarin de weg vrij is.
Het zelf genezend vermogen wordt aangeraakt en geactiveerd.

bottom of page