top of page

Signature cell healing

De kern is en blijft puur!

Signature cell healing is een zachte behandelingstechniek en tegelijkertijd een krachtige manier van helen.

Het gaat voorbij de vijf zintuigen en zet aan tot heling en bewustwording van het gehele lichaam.

Mijn rol is om alle werkelijkheden op elkaar af te stemmen tot een eenheid, waarbij ik de cellen laat herinneren wie ze in oorsprong zijn. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven zijn sommige cellen vergeten waarvoor ze dienen.

De kern blijft altijd puur. Deze heling ervaar je door middel van zachte aanraking op bepalende punten op het lichaam.

Ik richt mij op de energie van jou “signature cel,” of God cel. Deze cel bevind zich in de pijnappelklier.

De God cel wordt gevormd op het moment dat de zaadcel en de eicel elkaar bevruchten. Oorspronkelijk begint deze God cel als een cel. Elke cel is een replica van de god cel en heeft een perfect geheugen wat het nooit vergeet.

Het Goddelijk geheugen aangewakkerd wordt dus aangewakkerd. De cellen gaan zich weer herinneren wat hun oorspronkelijke blauwdruk is in dit leven en vervolgens herstellen ze zich hierin. Hierdoor ontstaat heling en balans.

Het ontwaken van deze Signature cell zorgt voor een terugkeer naar een optimale gezondheid en balans in alle vier lichamen:

  • Spiritueel lichaam

  • Mentaal lichaam

  • Emotioneel lichaam

  • Fysiek Lichaam

Signature cell healing

Consultduur: 75 minuten 

Tarief: 77 euro 

Een healing is heerlijk om te ontvangen, vervolgens het werkt helend en laat je energie weer stromen!

De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van Signature cell healing is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de werking van Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen.

bottom of page