top of page

Het Subtiele Lichaam - The Subtle Body

Het Subtiele Lichaam, je negende lichaam, helpt je verder te kijken dan de onmiddellijke realiteit van het leven naar het sublieme universele spel dat daarachter ligt.

Het is je grootste vriend en bondgenoot, omdat het de omgeving onmiddellijk kan ontcijferen en je het meest beschermde actiepad kan laten weten. Een sterk Subtiel Lichaam geeft je de mogelijkheid om een ​​kamer binnen te lopen en intuïtief te weten wat er om je heen gebeurt. Je bent gefocust, visionair en vriendelijk.



Kwaliteiten: Kalmte, subtiliteit, meesterschap, intuïtie, inzicht

  

Sleutelzin: “Meesterschap of Mysterie”

Wat betekent dit?

Meesterschap hebben betekent dat je situaties gemakkelijk onder de knie kunt krijgen. Mysterie betekent het ontbreken van de subtiele perceptie om op te pikken waar mensen werkelijk vandaan komen; gemakkelijk misleid worden; naïef. U kunt zich verloren, gedesillusioneerd of boos voelen. Zonder meesterschap lijkt het leven een mysterie.

 

Wat Yogi Bhajan zei: “Waar meesterschap is, is geen mysterie”. Dit nummer is een zeer vrouwelijk nummer en zeer intuïtief tot het punt waarop dit overweldigend kan zijn als het niet op de juiste manier wordt uitgedaagd. Je hoeft niet te direct met een nummer negen te communiceren, ze weten het al omdat ze alle subtiliteiten kunnen oppikken. Ze kunnen het hele plaatje zien en daarom zijn ze langetermijndenkers, wat betekent dat ze nadenken over de reacties op hun daden. Bijvoorbeeld wanneer je eet, welke invloed dat op dat moment op je heeft, over een paar uur, hoe je je daardoor zult voelen, enz.

 

Indien zwak: naïef en gemakkelijk voor de gek te houden, onbedoeld grof of ruw in spraak of gedrag; onrustig; zich onbegrepen en gefrustreerd voelen

 

Sleutel tot evenwicht: beoefen elke meditatie of kriya gedurende 1000 dagen; hebben veeleer betrekking op de beheersing van de technologieën van het bewustzijn dan op het mysterie van het bewustzijn.

 

 

Een vraag om aan het Subtiele Lichaam te stellen?

 

Ben ik subtiel en gevoelig en kan ik voorbij oppervlakkigheid doordringen?

Wat is het ECHTE doel van het leven?

 

GEVOEL 

In een uitdagende positie kan dit zich manifesteren als je het vermogen hebt om zeer paranormaal begaafd te zijn. De kunst is dan om te leren een evenwicht te vinden tussen zijn jou gedachten en emoties en die van anderen. Als je subtiele lichaam sterk is kun je tussen de regels door lezen, maar het kan onbeleefd worden als je wordt onderdrukt. Je kunt ook agressief, explosief en onzeker zijn, omdat je de neiging hebt je op kleine details te concentreren en het grote geheel niet kunnen zien.

 

Je ziet jezelf duidelijk, maar je kunt geloven dat ze door anderen verkeerd wordt begrepen. Je kunt worden overspoeld met veel informatie en soms verrast zijn als je ontdekt dat wat jij denkt niets te maken heeft met wat is.


Hoe kan je verbinding maken met je subtiele lichaam, elke voorbeelden;


Deze kriya werkt om het Subtiele Lichaam en ook de Booglijn te versterken, wat zowel je vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen als de kracht van de informatie die je uitzendt beïnvloedt. Naast deze voordelen wordt er gezegd dat het je een helder, stralend gelaat geeft.

 

Deze meditatie kan je ervaring van de werkelijkheid uitbreiden buiten onze normale, beperkte, dagelijkse perceptie. Het laat je weten dat er buiten jouw wereld een andere wereld bestaat. Door de meditatieve geest te beheersen, hebben we de mogelijkheid om geluk en vervulling te ervaren.


Het beoefenen van deze meditatie bevestigt onze zuiverheid, gratie en meesterschap, en daardoor onze waardigheid om te ontvangen. Dit is een affirmatie die we in ons bewustzijn moeten houden als richtlijn voor ons leven.


Als je je concentreert op de subtiele klanken van de mantra, zal het je in staat stellen de link tussen jou en de Schepper bewust te herinneren en te ervaren. Het neemt je mee naar het meest subtiele rijk van gelukzaligheid en creatief bewustzijn. Het wekt je bewustzijn en stelt je in staat je subtiele lichaam van de aura te voelen.

 

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

De Aura

bottom of page