top of page

Aura reading 

Wil je meer inzicht over jezelf krijgen?
Dan is wellicht een aurareading iets wat je zoekt!

In eerste instantie zul je misschien denken, wat is een aura. De aura is het energieveld om de mens (ook dieren en planten hebben dit) heen. Je moet het zien als een soort lichtend lichaam dat het fysieke lichaam omhult en bij iedereen zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. De aura is opgebouwd uit verschillende lagen, ook wel energie lichamen genoemd, die ook weer in contact staan met je chakra’s (energie centrums/punten in het lichaam)

 

Bij de aurareading zal ik dan ook deze verschillende lagen gaan lezen. Er kunnen dan ook belangrijke dingen uit naar voren komen met betrekking tot jouw, misschien nog ongebruikte kwaliteiten en talenten. Informatie over kanten van je zelf die je misschien nog niet kent, of over steeds terugkerende situaties of patronen in jouw gedrag.

Vaak is het zo dat wat ik lees, je eigenlijk al vaag ergens van je zelf weet, maar doordat ik het lees en dan hardop benoem, kan het je verduidelijk en/of helderheid in krijgen. Als je bepaalde vragen hebt, zou ik hier naar kunnen kijken en je adviseren, afhankelijk van de mogelijkheden die je zelf hebt.

Aura reading 

Consultduur: ca 60 minuten 

Tarief: 77 euro 

In het kort wat een aurareading onder andere voor je kan doen:

  • Het geeft je inzicht in wat je sterke en zwakke kanten zijn

  • Brengt meer balans in je leven

  • Het kan je laten doen begrijpen waarom bepaalde situatie of gedragspatronen zich herhalen in je leven

  • Het kan je helpen de juiste keuzes in je leven te maken

  • Helderheid krijgen over relaties zoals vrienden, ouders en/of andere familie leden.

  • Inzicht krijgen in fysieke, emotionele of psychische klachten

Hoe doe ik een aurareading?

We gaan tegen over elkaar zitten. Samen doen we een korte ademhaling oefening, waarbij jij je helemaal mag ontspannen. Hierna stem ik mij af op mijn intuïtie en mijn hogere zelf, ik maak mezelf leeg, stem me af op jou en laat de informatie binnen komen uit jou onderbewuste. Ik zal dan hardop benoemen wat ik zie, hoor of voel en vaak kun je veelal herkennen. Als je vragen hebt, zou je die tussendoor ook kunnen bij elke laag die we afgaan.

bottom of page